ForsideBooking | Behandling og priserOm klinikkenKontakt 

 
TIDSBESTILLING PÅ TELEFON 38 34 02 31
Afbud skal meddeles senest 3 timer før behandlingstiden.


   FODBEHANDLING
520 kr.
 
 

Fodbehandlingen, som vælges af både unge og ældre, starter med et afslappende fodbad. Herefter rettes neglene til og der slibes og renses op. Fødderne behandles for ligtorne, hård hud og hælrevner. Undervejs vurderes fødderne individuelt, og der tages hensyn til den enkeltes hud og evt. sygdomme. Ved endt behandling smøres fødderne ind i creme med en let fodmassage.

 


   DELBEHANDLING
280 kr.
 
 

Delbehandlinger er behandling af et enkelt problem, hvor der kan være gener, f.eks. ligtorn eller hælrevne. Behandlingen er efterspurgt og vi prioritere højt at afhjælpe gener.

 


   ÅRSSTATUS FOR DIABETIKER    
 

Årsstatus er en grundig undersøgelse af de følgesygdomme, der kan forekomme på fødderne pga. diabetes. Dette er en meget vigtig del af den forbyggende behandling. Det er en forudsætning, at der foretages en fodstatus for at opnå tilskud fra den offentlige sygesikring.

 


   KONTROL OG EFTERSYN
190 kr.
 
 

Kontrol og eftersyn er typisk ved sår eller andre ømme traumer, som ønskes tilset.

 


   INDLÆG
1.850 kr.
 
 

Indlæg fremstilles på eget værksted. Der foretages en grundig undersøgelse af fejlstillinger og problemer. Herefter laves der en afstøbning som giver det præcise grundlag for at lave indlæg, der passer til den individuelle fod og sko.

   


   NEDGROET NEGL
 
   Ny bøjle
 

Nedgroede negle behandles let og smertefrit, ved hjælp af en lille metalbøjle, der tilpasses neglen og limes fast. Bøjlen skal korrigeres hver 4-6 uge, og neglen er normalt færdig behandlet efter ca. 6 mdr. Der kan opnås tilskud fra den offentlige sygesikring.

 

 

Der ydes tilskud fra Sygesikringen "danmark", samt den offentlige sygesikring ved lægehenvisning. Kontakt os for yderlige oplysninger.